Collectie

Special Orchids werkt met een steeds veranderend assortiment, om u te kunnen blijven verrassen met de fraaiste variëteiten. Alleen de zwaarste en mooiste bloemtakken komen door de eindselectie. En worden om die reden voorzien van een gouden label en behoren daarmee tot het topsegment snij-Cymbidium.

 

Service op maat

De snij-Cymbidium van Special Orchids wordt aangeboden op lengte, kleur en in een mixverpakking met 6, 9 en 12 takken per doos. Bij de gouden standaard hoort service op maat: klanten kunnen een eigen voorkeursmix bestellen, passend bij het seizoen, een kleurthema of speciale feestdagen. Special Orchids levert ook Cymbi-packs, een enkele bloem in een mooi vormgegeven doosje.

Diezelfde dag geleverd

Vraag naar Special Orchids Cymbidium bij uw vaste leverancier of neem rechtstreeks contact op. Special Orchids verwijst u graag door naar een exporteur die bij u in de regio actief is. Bestellingen geplaatst vóór 07.00 uur staan diezelfde werkdag rond 12.00 uur bij de exporteur in de box: ook de leverservice van Special Orchids is topklasse.

 

GEMENGD
6 takken

ROZE
6 takken

GROEN
6 takken

WIT
6 takken

GEEL
6 takken

GEMENGD
9 takken

ROZE
9 takken

GROEN
9 takken

GEMENGD
12 takken

TOTAAL CONCEPT

Bewaren

Bewaren

Bewaren