Over ons

Haute couture in snijbloemen, dat is waar Special Orchids voor staat. De topkwekerij is gespecialiseerd in het telen van grootbloemige snij-Cymbidium. Om deze orchidee tot volle groei en bloei te brengen, is jarenlange ervaring en vakmanschap nodig. John en Wim Bos, eigenaren van het familiebedrijf, werken als moderne gildemeesters aan de hoogste kwaliteit van een uitgebreid assortiment Cymbidium.

GAAN VOOR GOUD

De kwekerij staat bekend om haar innovatieve aanpak. De ondernemers streven naar perfectie en staan ook klaar voor de meest kritische klant die alleen het allerbeste wil en kwaliteit herkent. Naast dat ze de mooiste en sterkste bloemen bieden, hebben de broers zich gespecialiseerd in de teelt van originele en bijzondere Cymbidium-variëteiten. Voorwaarde is dat deze qua kleur, breedte en volume voldoen aan de gouden standaard van Special Orchids. Wat Special Orchids biedt, daar kunt u blind op vertrouwen.

Premium flowers

Een aantal vooraanstaande Nederlandse sierteeltkwekers, waaronder Special Orchids, heeft zich verenigd in één groep. Het leveren van uitzonderlijke kwaliteit hebben de ondernemers gemeen. Individueel behoren ze tot de top in onze productgroep. Nu ze hun krachten bundelen op het gebied van promotie, marketing en communicatie worden exportbedrijven nog beter bediend. Kijk voor meer informatie op  www.premiumflowers.nl